GDPR112 | Seminar GDPR
125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Seminar GDPR

Delavnica – priprava na GDPR uredbo

 

V sodelovanju z Odvetniško pisarno Petek smo pripravili seminar GDPR, na katerem prejmete vse bistvene vzorce dokumentov, ki jih potrebujete, da lahko nemoteno in v skladu z zakonom poslujete še naprej..

Po opravljenem seminarju GDPR boste v le nekaj dneh implementirali vse potrebno tudi v svojem podjetju.

 

100-odstotna GARANCIJA zadovoljstva: Če v sklopu predavanj ne prejmete vseh obljubljenih informacij, vam vrnemo denar! *

 

V sklopu praktične delavnice se bomo “sprehodili” skozi vsak posamezen dokument in na VAŠIH primerih pogledali, ali ga vaše podjetje potrebuje in kako ga lahko prilagodite za svoje potrebe.

 

Komu je namenjena delavnica?

Direktorjem, lastnikom podjetij, notranjim revizorjem, vodji kadrovske službe, vodji pravnih služb, vodji IT oddelka in marketingarjem.

 

Program delavnice o pripravi na GDPR uredbo

 

  1. 1. Uvod in predstavitev GDPR-ja in težave pri uvedbi

    • IT strokovnjak vs. pravnik – predstavitev različnih vidikov na razumevanje in GDPR uredbe
    • Zakaj IT strokovnjak nujno potrebuje pravnika in zakaj pravnik nujno potrebuje IT strokovnjaka?
    • Zakaj sploh uvedba GDPR uredbe?
  2. 2. Pravni in tehnični del uredbe GDPR

    • GDPR uredba – o čem govori?
      • Kako Uredba opredeljuje pojme: osebni podatek, upravljavec ali obdelovalec, uporabnik, pogodbeni obdelovalec?
    • Pregled potrebnih dokumentov na praktičnih primerih
      • Evidenca dejavnosti obdelave
        •  je glavni dokument, ki vsebuje popis vseh osebnih podatkov, s katerimi razpolagate, kot so podatki o zaposlenih/študentih/dijakih, kandidatih za zaposlitev,podatki o strankah, prejemnikih e-novic in katalogov in računih itd. Ob obisku inšpektorja (Informacijskega pooblaščenca) boste morali predložiti predvsem ta dokument.

 

Odmor za kavo: 15-30 min.

      • Privolitveni obrazci
        • Namenjeni hrambi življenjepisov, prijav na delo, e-naslovov, spletnih obrazcev, izvedbi nagradne igre, pridobitvi promocijske kode ipd.
      • Splošni pogoji poslovanja
      • Uradno obvestilo
      • Pravilnik o varstvu osebnih podatkov
      • Pogodba o obdelavi in varovanju osebnih podatkov
      • Ocena zakonitih interesov upravljavca (LIA)
  1. 3. Vprašanja predavateljem

  2. 4. Zaključek

 

  1. 1. Uvod in predstavitev GDPR-ja in težave pri uvedbi (15 min.)

    • IT strokovnjak vs. pravnik – predstavitev različnih vidikov na razumevanje in GDPR uredbe
    • Zakaj IT strokovnjak nujno potrebuje pravnika in zakaj pravnik nujno potrebuje IT strokovnjaka?
    • Zakaj sploh uvedba GDPR uredbe?
  2. 2. Pravni del (2 h) in tehnični del (1 h)

    • GDPR uredba – o čem govori?
      • Kako Uredba opredeljuje pojme: osebni podatek, upravljavec ali obdelovalec, uporabnik, pogodbeni obdelovalec?
    • Pregled potrebnih dokumentov na praktičnih primerih
      • Evidenca dejavnosti obdelave
          • Podatki o zaposlenih
          • Podatki kandidatov za zaposlitev
          • Podatki študentov / dijakov
          • Podatki o strankah (pravni in tehnični del)
          • Podatki o prejemnikih e-novic in katalogov (pravni in tehnični del)
          • Računi (pravni in tehnični del)
        • Podatki iz uporabniškega računa (pravni in tehnični del)
        • Podatki o prejemniku promocijske kode za popust (pravni in tehnični del)
        • Podatki udeležencev nagradne igre (pravni in tehnični del)

Odmor za kavo: 15-30 min.

      • Privolitveni obrazci
        • hramba življenjepisov, prijav na delo in ostalih dokumentov kandidata za zaposlitev
        • uporaba elektronskih naslovov za pošiljanje e-novic (pravni in tehnični del)
        • uporaba kontaktnega obrazca na vaši spletni strani (pravni in tehnični del)
        • registracija uporabniškega računa
        • izvedba nagradne igre
        • pridobitev promocijske kode za popust
      • Splošni pogoji poslovanja
      • Uradno obvestilo
      • Pravilnik o varstvu osebnih podatkov
      • Pogodba o obdelavi in varovanju osebnih podatkov
      • Ocena zakonitih interesov upravljavca (LIA)
  1. 3. Vprašanja predavateljem (30 min.)

  2. 4. Zaključek (15 min.)

Datum delavnice: 18.06.2018 ob 9:00 do 14:00

Kraj delavnice: MLC, fakulteta za management in pravo, Tržaška cesta 207, Ljubljana

Zadnja GDPR-112 DELAVNICA

Izkoristite 50 % POPUST !

Cena: 798 € + DDV 399 € + DDV

Predavatelji:

Prijava na delavnico o GDPR uredbi

Število udeležencev iz istega podjetja
Prijavljam sebe.Prijavljam še 1 osebo in dobim dodatni 20 % POPUST.

Opomba:

Prijavljam se na e-novice za BREZPLAČNE akcije in obvestila o dejavnostih podjetja Dominatus d.o.o.

Utrinki iz preteklih GDPR delavnic

GDPR delavnica
GDPR_112-delavnica